FAQ

Πως ξεκινάω;
Εύκολα!Ξεκίνα ΔΩΡΕΑΝ για δέκα μέρες και νιώσε αμέσως τη διαφορά.Προυποθέσεις;α) Αγοράζεις το εξοπλισμό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ – ΟΧΙ περισσότερα από 15€ για το 80% των προγραμμάτων.β) Τον τοποθετείς στο χώρο που έχεις επιλέξει να έχεις το «προσωπικό σου γυμναστήριο», στο σπίτι, στο γραφείο, στην ύπαιθρο (10 τμ είναι αρκετά, πίστεψέ μας ),γ) Κάλεσε τους φίλους – ες σου που κάνουν το ίδιο πρόγραμμα και γυμναστείτε παρέα! Δεν έχεις διάθεση για πολυκοσμία; Ξεκίνα μόνος σου με τη μουσική που σου αρέσει, την ένταση που θες, ίδρωσε, νιώσε, κάψε, δυνάμωσε, χαμογέλασε!!Η γυμναστική δεν θα είναι πια ποτέ βαρετή, ανούσια, άλλη μία ταλαιπωρία.
Πως επιλέγω πρόγραμμα - τα;
Μπαίνοντας στην πλατφόρμα, θα δεις πολλές εξειδικευμένες κατηγορίες προγραμμάτων που θα καλύψουν 100% τις ανάγκες σου. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δημιουργούνται και παρουσιάζονται από τους κορυφαίους σε Ελλάδα και Ευρώπη!!
Είμαι έγκυος, μπορώ να εκπαιδευτώ στο πρόγραμμα;
Όπως και οι επαγγελματίες trainers έτσι και εσύ πρέπει πριν ξεκινήσεις να πάρεις τη γνώμη – κατεύθυνση του προσωπικού σου γυναικολόγου. Άπαξ και δοθεί η απαιτούμενη άδεια και οι ειδικές κατευθηντήριες γραμμές, τότε σε συνεννόηση με τον Master Trainer του προγράμματος εκπαιδεύεσαι και το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!Τα on line εκπαιδευτικά σεμινάρια αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετούν. Επιπρόσθετα, τα μηνίαια updates του προγράμματος MyConcept που έχεις επιλέξει για την προσωπική σου εκγύμναση, δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζεις προπονητικές και ασκησιολόγιο ξαφνιάζοντας το σώμα και την ενέργεια σου.Ta Videos και οι σημειώσεις κάθε update είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση σου για εκμάθηση, παρέα, βελτίωση.Τέλος, οι master trainers είναι ανά πάσα στιγμή on line για να εξηγήσουν, λύσουν απορίες, βελτιώσουν την προπονητική σου διαδικασία!
Ενδείκνυται για άτομα με χρόνιες παθήσεις;
Τα προγράμματα myConcept / Do it Like a Pro απευθύνονται σε υγιή άτομα και μόνο. Αν υπάρχει διαγνωσμένη παθογένεια τότε πρέπει να δοθεί άδεια και ειδικές κατευθυντήριες γραμμές από αρμόδιο ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή.Κατόπιν αυτών, το προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!!!
Είμαι τελείως αγύμναστος. Μπορώ να γυμνάζομαι online;
Εννοείται! Αυτό είναι και το όραμα μας. Άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με την άσκηση να μάθουν να γυμνάζουν με ασφάλεια και αποτέλεσμα το σώμα τους. Με πολύ υψηλού επιπέδου προγράμματα, μία τεράστια γκάμα διαφορετικών προπονήσεων και πολύ χαμηλό κόστος. Η γυμναστική είναι για όλους. Οφείλουμε να τους τη μάθουμε σωστά κάνοντας τους κοινωνούς αυτής της προσπάθειας.
Σε πόσο διάστημα θα έχω δει τα πρώτα αποτελέσματα;
Στο πρώτο μήνα το σώμα σου θα ξαφνιαστεί, θα νιώσεις τη διαφορά. Σε δύο μήνες η εικόνα και η φυσική σου κατάσταση θα έχουν βελτιωθεί αισθητά.Σε τρεις μήνες το σώμα και η διάθεσή σου θα έχουν αλλάξει τελείως!!
Πως ανανεώνω την συνδρομή μου;
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι! Τρεις (3) μέρες πριν τη λήξη της συνδρομής, σου έρχεται ενημερωτικό mail αν θες να συνεχίσεις τη συνδρομή σου. Άπαξ και θες, απλά… δεν κάνεις τίποτα. Το ποσό των εννιά (9) ευρώ θα τραβηχτεί απ´ ευθείας από τον λογαριασμό σου!
Πως ακυρώνω την συνδρομή μου;
Πολύ απλό!!Τρεις (3) μέρες πριν τη λήξη της συνδρομής, σου έρχεται ενημερωτικό mail αν θες να συνεχίσεις τη συνδρομή σου. Άπαξ και δεν θες, απλά πατάς ακύρωση συνδρομής!!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram